Mekatronik Mühendisliği Bölümü Kalite ve Akreditasyonu Kanıtları

2019 Yıldızlı Projeler Yarışması 2.liği
Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Aktan, doktora tez danışmanı Doç. Dr. Erhan Akdoğan ile birlikte geliştirdiği robotik sistem ile Yıldızlı Projeler yarışması Startup kategorisinde ikinci oldu.

2018 TET ARGE Proje Pazarı 1.liği
Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Aktan, tez danışmanı Doç. Dr. Erhan Akdoğan ile birlikte geliştirdiği "DIAGNOBOT: Teşhis ve Tedavi Amaçlı Zeki Robotik Rehabilitasyon Sistemi" başlıklı doktora tez projesi ile 7.TET AR-GE Proje Pazarı'nda ‘Akıllı Sağlık ve Medikal’ kategorisinde birinci oldu.

2018 TEKNOFEST 1.liği
Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Aktan'ın, doktora tez danışmanı Doç. Dr. Erhan Akdoğan ile birlikte oluşturduğu proje takımı TEKNOFEST İstanbul’da ‘İnsanlık Yararına Teknolojiler Sağlık’ kategorisinde birinci oldu.

2018 TEKNOFEST Etkinliği
Bu yıl 1.si düzenlenen TEKNOFEST’te geliştirdiğimiz robotik sistem ile yer aldık. Sanayi ve Teknoloji bakanımız Sn. Mustafa VARANK ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanımız Sn. Jülide SARIEROĞLU geliştirdiğimiz teşhis ve tedavi amaçlı robotik rehabilitasyon sistemini inceleyip test ettiler.