Siber Vatan Yetkinlik Merkezi Kuruluş Çalışmaları Sürüyor

BARÜ ile BAKKA arasında yapılan protokol kapsamında, Bartın Üniversitesi Siber Vatan Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Burak Ceyhan ile BAKKA personeli, Bartın Üniversitesi bünyesinde Siber Vatan Yetkinlik Merkezi kurma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda kullanılmak üzere BARÜ'nün tahsis ettiği odaların tasarımı hakkında detaylı analizlerin yapıldığı verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası açıklama yapan Ceyhan, Merkez'in Bartın Üniversitesi öğrencileri için büyük bir fırsat olacağını belirterek, Merkez'in Eylül 2023'de tamamlanması amacıyla çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Verdikleri eğitimlerin 3 yıldır aralıksız devam ettiğinin üzerinde duran Ceyhan, Merkez açılıncaya kadar da önceden olduğu gibi Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi laboratuvarlarında eğitimlere devam edeceklerini belirterek, böyle önemli bir projede kendilerine verdiği desteklerden dolayı BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ile BAKKA Genel Sekreteri Dr. Lütfi ALTINSU'ya teşekkür etti.