Rektörümüzden Fakültemize Tebrik Ziyareti

Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültemiz Bilgisayar, Elektrik-Elektronik ve Makine Mühendisliği programları, Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından 2 yıl süreyle akredite edilmiştir.

MÜDEK akreditasyonu; eğitim öğretim, araştırma geliştirme, fiziki altyapı, laboratuvar olanakları ve akademisyen niteliği gibi çeşitli kriterlere dayanmaktadır. Bu akreditasyon sayesinde BARÜ mühendislik programları, uluslararası yüksek standartlara sahip olduklarını gösteren EUR-ACE etiketini almıştır.

BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, mühendislik programlarının eğitim kalitesini yükseltme hedefiyle akreditasyon süreçlerine devam ettiklerini belirterek, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Cengiz ve başta bölüm başkanları olmak üzere emeği geçenleri tebrik etmiştir.

Prof. Dr. Bülent Cengiz, ise “Bu başarıda emeği geçen bölüm başkanlarımız Prof. Dr. Mustafa Sabri Gök, Dr. Öğr. Üyesi Bayram Akgül, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Erkan ile tüm akademik ve idari kadroya teşekkür ederim.  Ayrıca, destekleri için Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun’a da şükranlarımı sunarım." demiştir.
  • BARÜ’ye “Yerel Kalkınmaya Katkı” ödülü verildi

• Rektörümüzden Fakültemize Tebrik Ziyareti

• Fakültemiz İdari Personeli ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Fakültemiz Ülkemizin Siber Güvenlik Uzmanlarını Yetiştiriyor

• Fakültemiz Ulaşım Sorunlarına Kalıcı Çözümler Üretecek

• 2024 Emekliler yılı kapsamında Emekli Dr. Öğr. Üyesi A. Namık GÜNEŞ tarafından seminer verildi.

• Fakültemiz Programları İçin MÜDEK Akreditasyon Saha Ziyaretleri Tamamlandı

• BARÜ’nün çevreci projesine TÜBİTAK’tan destek

• 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılından İtibaren Öğrenci Alımına Başlayacak Olan Metalürji ve Malzeme Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Bölümleri ile Toplantı Yapıldı

• Peyzaj Mimarlığı Bölümümüz Akreditasyon Belgesini Teslim Aldı