Peyzaj Mimarlığı Bölümümüz Akreditasyon Belgesini Teslim Aldı

Peyzaj Mimarlığı Eğitim ve Bilim Derneği (PEMDER) tarafından 2+3 yıl akredite olan BARÜ Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü düzenlenen programla akreditasyon belgesini teslim aldı.

Düzenlenen programa Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bülent CENGİZ, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Eyüp Burak CEYHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Bayram DÜNDAR, Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. M. Sabri GÖK, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Selçuk GÜMÜŞ ile Fakültemiz Bölüm Başkanları ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyeleri katıldı.

Akreditasyon belgesi düzenlenen programda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bülent CENGİZ tarafından Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ercan GÖKYER'e takdim edildi.

Törenin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile program sona erdi.
  • BARÜ’ye “Yerel Kalkınmaya Katkı” ödülü verildi

• Rektörümüzden Fakültemize Tebrik Ziyareti

• Fakültemiz İdari Personeli ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Fakültemiz Ülkemizin Siber Güvenlik Uzmanlarını Yetiştiriyor

• Fakültemiz Ulaşım Sorunlarına Kalıcı Çözümler Üretecek

• 2024 Emekliler yılı kapsamında Emekli Dr. Öğr. Üyesi A. Namık GÜNEŞ tarafından seminer verildi.

• Fakültemiz Programları İçin MÜDEK Akreditasyon Saha Ziyaretleri Tamamlandı

• BARÜ’nün çevreci projesine TÜBİTAK’tan destek

• 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılından İtibaren Öğrenci Alımına Başlayacak Olan Metalürji ve Malzeme Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Bölümleri ile Toplantı Yapıldı

• Peyzaj Mimarlığı Bölümümüz Akreditasyon Belgesini Teslim Aldı