image/svg+xml
image/svg+xml

Fakültemiz, Fen Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Etkinliği

20 Ekim 2022 tarihinde Kutlubey Yerleşkesi Kütüphane binası konferans salonunda Fakültemiz, Fen Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi tarafından 2022-2023 Akademik yılı ve öncesinde kayıt yaptırmış öğrencilerimize ortaklaşa olarak  oryantasyon etkinliği düzenlenmiştir. Bartın Göç İdaresi ve Uluslararası Öğrenciler ve Yurtdışı Eğitim Koordinatörlüğünün katılımı ile gerçekleştirilen eğitim programında Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Burak CEYHAN tarafından açılış konuşması yapılmıştır.  Ceyhan konuşmasında Uluslararası öğrencilerimizin ülkelerine döndüklerinde Üniversitemizi ve Ülkemizi temsil ettilerini dolayısıyla öğrencilerimizin nitelikli birer mühendis ve peyzaj mimarı olarak yetişmelerinin öncelikli eğitim hedeflerinden olduğunu belirtmiştir. İlerleyen süreçte Uluslararası öğrencilerimizin uyum sürecini iyileştirmek ve hızlındırmak için etkinlikler planlandığından bahisle öğrencilerin  bu etkinliklere katılım sağlamalarının önemine değinmiştir.

 Dekan Yardımcımız Eyüp Burak Ceyhan'ın açılış konuşmasından sonra Uluslararası öğrencilerimize üniversitemize şartlı kayıt koşulları, diploma denkliği alma süreçleri, Türkçe yeterliklik belgesi alma süreçleri, uluslararası öğrencilerin yatay geçiş süreçleri, ikamet belgesi süreçleri ve isteğe bağlı hazırlık eğitimi hakkında bilgi vermek üzere Üniversitemiz  Uluslararası Öğrenciler ve Yurtdışı Eğitim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Burçin KEF tarafından bir sunum gerçekleştirilmiştir.  Program Bartın Göç İdaresinin de katkıları ile  soru - cevap bölümü ile tamamlanmıştır. Program sonunda söz konusu eğitim programına destek veren Bartın Göç İdaresi Çalışanlarına ve Üniversitemiz Uluslararası Öğrenciler ve Yurtdışı Eğitim Koordinatörlüğü çalışanlarına teşekkür belgeleri takdim edilmiş ve toplu fotoğraf çekim ile program sonlandırılmıştır. 
  • BARÜ’lü Öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile İnsan Hakları İhlallerine Tepki Gösterdi

  • BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ Arasında Yerini Aldı

  • BARÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için Yeniden Öğrenci Alımına Başlıyor

  • Sınıf Temsilcilerimizle Değerlendirme Toplantı Gerçekleştirildi

  • Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İftar Etkinliği Düzenlendi

  • MÜDEK Değerlendirme Takımı Ziyareti Öncesi Hazırlık Toplantıları Devam Ediyor

  • Fakültemiz MÜDEK Akreditasyon Hazırlıkları Kapsamında Toplantı Gerçekleştirdi

  • Mühendislik Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği(MÜDEK) ile Tanışma ve Ön Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

  • Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Peyzaj Mimarlılığı Bölümümüz Lisans Programının Mevcut Akreditasyon Süresi 3 Yıl Uzatıldı