Fakültemiz Ülkemizin Siber Güvenlik Uzmanlarını Yetiştiriyor

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ve beraberindeki heyet, BARÜ’nün Kutlubey Yerleşkesi’nde bulunan Siber Vatan Yetkinlik Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve BARÜ Siber Vatan Koordinatörü Doç. Dr. Eyüp Burak CEYHAN, siber güvenlik alanında yürüttüğü projeler ve merkezde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Doç. Dr. CEYHAN, merkezde yapılan çalışmaların ülkemizin siber güvenlik alanındaki ihtiyaçlarına katkı sunmak ve öğrencilerin siber güvenlik yetkinliklerini artırmak amacıyla yürütüldüğünü belirtti.

Üniversitemiz, Siber Vatan Yetkinlik Merkezi aracılığıyla bölgenin dijital güvenlik altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor.
  • BARÜ’ye “Yerel Kalkınmaya Katkı” ödülü verildi

• Rektörümüzden Fakültemize Tebrik Ziyareti

• Fakültemiz İdari Personeli ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Fakültemiz Ülkemizin Siber Güvenlik Uzmanlarını Yetiştiriyor

• Fakültemiz Ulaşım Sorunlarına Kalıcı Çözümler Üretecek

• 2024 Emekliler yılı kapsamında Emekli Dr. Öğr. Üyesi A. Namık GÜNEŞ tarafından seminer verildi.

• Fakültemiz Programları İçin MÜDEK Akreditasyon Saha Ziyaretleri Tamamlandı

• BARÜ’nün çevreci projesine TÜBİTAK’tan destek

• 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılından İtibaren Öğrenci Alımına Başlayacak Olan Metalürji ve Malzeme Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Bölümleri ile Toplantı Yapıldı

• Peyzaj Mimarlığı Bölümümüz Akreditasyon Belgesini Teslim Aldı