Fakültemiz Ulaşım Sorunlarına Kalıcı Çözümler Üretecek

Bartın Üniversitesi (BARÜ), şehirdeki ulaşım sorunlarına kalıcı çözümler getirmek amacıyla yerel kurumlarla iş birliği yapacak. Bu kapsamda Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ın başkanlığında “Bartın İli Trafik Sorunu ve Çözüm Önerileri” toplantısı düzenlendi.

Toplantıda Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali SİLGU, Bartın’ın trafik sorunlarına yönelik kapsamlı bir sunum yaptı. Dr. SİLGU, “Akıllı Ulaştırma Sistemleri” ve “Trafik Akım Kuramı” gibi alanlarda önerilerde bulunarak, güvenlik, hız, düzenlilik ve çevreye uyum konularında bütüncül bir strateji benimsenmesi gerektiğini belirtti.

Üniversitemiz, alanında uzman ve donanımlı akademisyen kadrosuyla bölgenin trafik sorununa çözüm getirmeyi hedefliyor.

• BARÜ’ye “Yerel Kalkınmaya Katkı” ödülü verildi

• Rektörümüzden Fakültemize Tebrik Ziyareti

• Fakültemiz İdari Personeli ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Fakültemiz Ülkemizin Siber Güvenlik Uzmanlarını Yetiştiriyor

• Fakültemiz Ulaşım Sorunlarına Kalıcı Çözümler Üretecek

• 2024 Emekliler yılı kapsamında Emekli Dr. Öğr. Üyesi A. Namık GÜNEŞ tarafından seminer verildi.

• Fakültemiz Programları İçin MÜDEK Akreditasyon Saha Ziyaretleri Tamamlandı

• BARÜ’nün çevreci projesine TÜBİTAK’tan destek

• 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılından İtibaren Öğrenci Alımına Başlayacak Olan Metalürji ve Malzeme Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Bölümleri ile Toplantı Yapıldı

• Peyzaj Mimarlığı Bölümümüz Akreditasyon Belgesini Teslim Aldı