image/svg+xml
image/svg+xml

Fakültemiz Programları İçin MÜDEK Akreditasyon Saha Ziyaretleri Tamamlandı

Fakültemiz eğitim öğretimde kaliteyi tescilleyen program akreditasyon belgesi’ni tüm lisans programlarına kazandırmak hedefiyle çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda Fakültemizdeki 3 program için Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından 27-30 Nisan 2024 tarihleri arasında ziyaret gerçekleştirildi.
 
Mühendislik programlarını; eğitim öğretim, araştırma geliştirme, fiziki altyapı, laboratuvar olanakları, akademisyen niteliği şeklinde farklı ölçütlere göre incelemeye tabi tutan MÜDEK, Fakültemizin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ile Makine Mühendisliği programlarına gerçekleştirdiği saha ziyaretiyle değerlendirdi.
 
Takım Başkanlığını Prof. Dr. Filiz Bengü Dilek’in ve Takım Eş Başkanlığını ise Dr. İbrahim Haluk Çeribaşı’nın yaptığı MÜDEK Değerlendirme Takımları programlarla ilgili standartlara ilişkin kanıt dosyalarını inceledi. Bilgisayar Mühendisliği için Jale Akyel ve Prof. Dr. Mehmet Baray, Elektrik-Elektronik Mühendisliği için Dr. Metin Nil ve Dr. Öğr. Üyesi Behçet M. Sarıbatır, Makine Mühendisliği için Prof. Dr. Gürel Çam ve Prof. Dr. Recai Fatih Tunay ve Öğrenci Temsilcisi Aksel Akmercan'dan oluşan takım üyeleri, başta Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bülent Cengiz ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Eyüp Burak Ceyhan ve Dr. Öğr. Üyesi Bayram Dündar, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Sabri Gök, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bayram Akgül ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Erkan olmak üzere ilgili bölümlerimizdeki öğrenciler, akademik ve idari insan kaynağı ile bir araya gelerek çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi.

Üniversitemizin haberi için tıklayınız.
  • BARÜ’ye “Yerel Kalkınmaya Katkı” ödülü verildi

  • Rektörümüzden Fakültemize Tebrik Ziyareti

  • Fakültemiz İdari Personeli ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

  • Fakültemiz Ülkemizin Siber Güvenlik Uzmanlarını Yetiştiriyor

  • Fakültemiz Ulaşım Sorunlarına Kalıcı Çözümler Üretecek

  • 2024 Emekliler yılı kapsamında Emekli Dr. Öğr. Üyesi A. Namık GÜNEŞ tarafından seminer verildi.

  • Fakültemiz Programları İçin MÜDEK Akreditasyon Saha Ziyaretleri Tamamlandı

  • BARÜ’nün çevreci projesine TÜBİTAK’tan destek

  • 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılından İtibaren Öğrenci Alımına Başlayacak Olan Metalürji ve Malzeme Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Bölümleri ile Toplantı Yapıldı

  • Peyzaj Mimarlığı Bölümümüz Akreditasyon Belgesini Teslim Aldı