Fakültemiz 2023 Yılı I. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bülent CENGİZ başkanlığında Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2023 yılı I. Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz eğitim amaçlarının ve öğretim planlarının sektördeki işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak belirlenmesi, öğrencilerimize öğrenimleri devam ederken mezuniyet sonrası sektörde iş imkanlarının tesis edilmesi, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında ortak araştırma ve çalışma faaliyetlerinin geliştirilmesi ve Fakültemizin oluşturulmakta olan 2024-2028 Stratejik Planına dış paydaşların da dâhil edilmesi noktasında Danışma Kurulu Üyelerimizin değerli görüş ve önerilerini almak üzere gerçekleştirilen ve geniş bir katılımın sağlandığı toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bülent CENGİZ, Fakültemizin faaliyetlerini içeren bir sunum gerçekleştirmiş, sonrasında Danışma Kurulu üyelerinin değerli görüş ve önerileri alınmıştır.

Değerli zamanlarını ayırarak katılım sağlayan Fakülte Danışma Kurulu üyelerimize teşekkür ederiz.

• BARÜ’nün Taşkın ve Su Kıtlığı Risklerini Azaltacağı AB Projesi Başladı

• Bitirme Projesi Poster Sunumu