Avrupa KOBİ Haftası Etkinlikleri Kapsamında Öğrencilerimizle Fabrika Teknik Gezi Etkinliği Gerçekleştirildi

Avrupa Birliği (AB), KOBİ’lerin ve girişimciliğin desteklenmesi ve gençlere girişimciliğin özendirilmesi için; AB’nin, ulusal otoritelerin ve diğer ilgili kuruluşların faaliyetlerini bir marka altında yaygınlaştırmak amacıyla, 2009 yılından beri Avrupa KOBİ Haftası etkinliğini sürdürmektedir.

Bu kapsamda ülkeler her yıl Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen bir hafta boyunca Avrupa KOBİ Haftası’nın içeriğine uygun faaliyetler düzenlemektedir. Bunun yanı sıra yıl boyunca da benzer etkinliklerle Avrupa KOBİ Haftası gündemi canlı tutulmaya çalışılmaktadır.

Bu yıl Bartın KOSGEB Müdürlüğü tarafından düzenlenen Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında 09.11.2023 Perşembe günü saat 10.30 – 13:30 saatleri arasında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğrencileri fabrika teknik gezisi etkinliğinde bulundular.