2024 Emekliler yılı kapsamında Çevre Mühendisliği Bölümü Emekli Dr. Öğr. Üyesi A. Namık GÜNEŞ tarafından “Beyaz Ölüm; Sigara” konulu seminer verildi.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen 2024 Emekliler Yılı - Türkiye Yüzyılının Emektarları projesi kapsamında, tüm emeklilerimiz için onurlu ve saygın bir emeklilik döneminin inşasını desteklemek ve geliştirmek, onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak potansiyellerini kullanabilmelerini de sağlamak üzere emeklilik yılı olarak ilan edilen 2024 yılı boyunca emeklilere yönelik; çeşitli konularda seminerlerin, konferansların, sempozyumların düzenlenmesi ve farkındalığın artırılması amaçlanmaktadır.
Fakültemiz Sosyal ve Kültürel Etkinlik Planlama Komisyonu tarafından planlanarak değerli emekli öğretim üyemiz Ali Namık GÜNEŞ tarafından sigaranın zararları hakkında farkındalık sağlamak amacıyla "Beyaz Ölüm; Sigara" semineri düzenlenmiştir. Seminer Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Eyüp Burak CEYHAN, Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Handan UCUN ÖZEL, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik sonunda emekli Dr. Öğr. Üyesi Ali Namık GÜNEŞ hocamıza teşekkür belgesi takdim edilerek etkinlik sona erdi.
  • BARÜ’ye “Yerel Kalkınmaya Katkı” ödülü verildi

• Rektörümüzden Fakültemize Tebrik Ziyareti

• Fakültemiz İdari Personeli ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Fakültemiz Ülkemizin Siber Güvenlik Uzmanlarını Yetiştiriyor

• Fakültemiz Ulaşım Sorunlarına Kalıcı Çözümler Üretecek

• 2024 Emekliler yılı kapsamında Emekli Dr. Öğr. Üyesi A. Namık GÜNEŞ tarafından seminer verildi.

• Fakültemiz Programları İçin MÜDEK Akreditasyon Saha Ziyaretleri Tamamlandı

• BARÜ’nün çevreci projesine TÜBİTAK’tan destek

• 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılından İtibaren Öğrenci Alımına Başlayacak Olan Metalürji ve Malzeme Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Bölümleri ile Toplantı Yapıldı

• Peyzaj Mimarlığı Bölümümüz Akreditasyon Belgesini Teslim Aldı