2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti!

Bartın Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti. Kutlubey Yerleşkesi Mezuniyet Etkinlik Alanında coşkuyla düzenlenen törene 10 binden fazla kişi katıldı. Öğrencilerimiz aileleriyle, arkadaşlarıyla, yakınlarıyla ve hocalarıyla birlikte katıldıkları törende mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı. Bu coşkulu mezuniyet törenine Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi olarak katılmanın sevincini yaşadık.

"Fakültede Dereceye Giren Öğrencilerimiz"

Fakültemizde dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi. Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi birincisi Elektrik-Elektronik mühendisliği bölümünden Batuhan AKSOY, ikincisi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Kevsernur Erginsu, üçüncüsü ise Bilgisayar Mühendisliği bölümünden
Furkan Kafalı oldu. Öğrencilerimize başarı belgelerini ve plaketlerini Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent CENGİZ ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER tarafından verildi. Fakültemizde dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

"Tören Büyük Bir Coşkuyla Sona Erdi"Ödül töreninin ardından mezuniyet yemini edildi. Yeminin ardından geri sayımla birlikte kepler coşkuyla havaya fırlatıldı. Keplerin havaya atılmasından sonra öğrencilerin yakınlarıyla fotoğraflar çektirmesi ile birlikte tören sona erdi.