YAZ OKULU HAKKINDA DUYURU

Koronavirüs (COVID-19) salgını dolayısıyla yükseköğretim kurumlarının eğitim ve öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için, 18.03.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı bahar dönemi yarıyılı derslerine uzaktan eğitim yoluyla devam edilmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda, Yaz okulunda ders almak isteyen öğrenciler, almak istedikleri ders içerik ve kredilerinin yer aldığı dilekçe ile ilgili tüm bilgileri eğitim gördükleri Bölüm Başkanlıklarının web sayfasında bulunan link adresi ve e-mail adreslerine online olarak başvuru yapabilecekleredir. Yaz Okulu pandemi döneminden dolayı tercih edilmesi durumunda uzaktan eğitim olarak tamamlanabilir. Yaz okuluyla ilgili tüm bilgilendirmeler Bölüm Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

Bölüm Başkanlıkların web sayfalarını takip ediniz.

Sağlıkla Kalın…