"Siberay ve Narkorehber" Semineri Erteleme Duyurusu

Üniversitemiz öğrencilerine yönelik olarak Teknoloji Bağımlılığı, Güvenli İnternet Kullanımı, Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucu Suçlarına dönük farkındalıklarını artırmak ve bilinçlendirilmelerini sağlamak amacıyla 23 Kasım 2022 tarihinde saat 10.30'da Ağdacı Yerleşkesi Konferans salonunda, saat 14.00'de Kutlubey Yerleşkesi Eğitim Fakültesi binası konferans salonunda Bartın İl Emniyet Müdürlüğünce verilecek olan "Siberay ve Narkorehber" semineri, öğrencilerin ara sınavlarının tamamlanmış olması sebebiyle katılım sağlanamadığından 07.12.2022 tarihine ertelenmiştir.

Söz konusu seminer 07.12.2022 tarihinde Ağdacı Yerleşkesi konferans salonunda saat 11.00'de, Kutlubey Yerleşkesi Eğitim Fakültesi binası konferans salonunda saat 14.00'de düzenlenecektir.