Ortak Zorunlu Derslerin Ara Sınav ve Mazeret Sınavları Tarihleri

Ortak zorunlu derslerimizi alan öğrencilerimizin dikkatine,

Ortak zorunlu derslerin ara sınavları çevrimiçi olarak E-ders sistemi üzerinden 29-30 Nisan 2023 tarihlerinde, aşağıdaki zaman aralıklarında yapılacaktır. Sınava e-ders (eders.bartin.edu.tr) sayfası giriş ekranında yer alan kırmızı butona (SINAVA GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ) tıklayarak giriş yapmanız gerekmektedir. Aşağıda Ortak zorunlu derslerin arasınav ve mazaret sınavları için tarihleri yer almaktadır.

Ara sınavlara gerçerli mazeretleri nedeniyle katılım sağlayamayan öğrencilerimizin FRM-0092 Mazeret Sınavı Başvuru Formu nu doldurup en geç 08 Mayıs 2023 tarihi Pazartesi günü 17:30'a kadar öğrenci işleri birimine teslim etmeleri veya mf@bartin.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Sınavlarda başarılar dileriz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.