Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Kuruldu

Üniversitemiz Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin kurulmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Üniversitemiz Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin kurulmasına ilişkin 25.06.2019 tarihli Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. 30812 sayılı karar ile Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin akademik faaliyetlerini Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi adıyla sürdürülmesi uygun görüldü. Böylece Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi gerek bilimsel gerekse eğitim-öğretim anlamında daha etkili bir stratejiyle faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.

• Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Kuruldu

• Fakültemiz "Mekanda Erişilebilirlik" alanında 2. kez Turuncu Bayrak sahibi oldu.

• Dekanımıza TÜBİTAK'tan Görev

• Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü tarafından ‘Siber Güvenlikte Kariyer ve Uygulamalı IP Sızma Testi Eğitimi’ düzenlendi.

• Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü tarafından ‘Siber Güvenlik ve Bilgi Güvenliği Paneli’ düzenlendi

• BUYİNOVA SİBER GÜVENLİK PANELİ ve EĞİTİMİ

• İspanya Oviedo Üniversitesi ile ERASMUS anlaşması imzalandı