MÜDEK Akreditasyon Başvurusu Hazırlıkları Kapsamında Erciyes Üniversitesine Saha Ziyareti gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken, Üniversitemiz akademik birimleri de YÖK tarafından yetkilendirilen Kuruluşlardan program akreditasyonlarını başarı ile almakta ve henüz akredite olmamış bölümler başvuru çalışmalarına devam etmektedir.

2022 yılında PEMDER tarafından 2 yıl süre ile akredite edilen Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Programının yanında İnşaat, Makine, Bilgisayar ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümleri de Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğine (MÜDEK) 2023 yılında Akreditasyonu Genel Değerlendirme başvurusu yapmayı planlamaktadır.

Bu kapsamda Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Mustafa Sabri GÖK, Doç. Dr. Abid USTAOĞLU, Doç. Dr. Ersin ALAYBEYOĞLU, Doç. Dr. Muhammed Yasin DURGUN, Dr. Öğr. Üyesi Evrim GÜLER ve Fakülte Sekreteri Memduh Şahin’den oluşan ekip tecrübe paylaşımı yapmak ve yerinde incelemelerde bulunmak üzere Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesine bir ziyaret gerçekleştirmiştir.

Prof. Dr. Mustafa Sabri GÖK ziyaretle ilgili olarak Erciyes  Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde bölümlerimizin MÜDEK Akreditasyon başvurusu hazırlıkları kapsamında ikili ve grup görüşmeleri yaparak Erciyes Üniversitesinin deneyimlerinden istifade etme şansı bulduklarını belirtmiştir. Ziyaret süresince değerli konukseverlikleri ve akreditasyon başvuru sürecine destekleri sebebiyle başka Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih ALTUN olmak üzere Mühendislik Fakültesi akademik ve idari personeline teşekkürü borç bildiklerini belirtmiştir.
  • BARÜ’lü Öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile İnsan Hakları İhlallerine Tepki Gösterdi

• BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ Arasında Yerini Aldı