İspanya Oviedo Üniversitesi ile ERASMUS anlaşması imzalandı

Bartın Üniversitemiz ve Oviedo Üniversitesi arasında lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde tüm mühendislik programları için ERASMUS+ öğrenci değişim anlaşması imzalanmıştır.

1-5 Nisan 2019 tarihlerinde Mühendislik Fakültesi Dekan yardımcısı Prof. Dr. M. Sabri GÖK, Fakültemiz ERASMUS Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali YARAŞ, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abid USTAOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Bilal KURŞUNCU ve Doç. Dr. Ertuğrul ERDOĞMUŞ, ERASMUS+ Ders verme hareketliliği kapsamında İspanya Oviedo Üniversitesine ziyarette bulunmuşlardır. Fakültemiz öğretim üyelerinin Rektör Yardımcısı Prof. Juan Jose Del Coz Diaz ve ERASMUS koordinatörü Prof. Mar Alonso Martinez ile yaptıkları görüşmeler sonucunda, Oviedo Üniversitesi ile üniversitemizin lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde tüm mühendislik programları için ERASMUS+ öğrenci değişim anlaşması imzalanmıştır. Anlaşmaya göre, her değişim döneminde lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde beş öğrencimiz ERASMUS öğrenci değişim hareketliliğinden faydalanabilecektir. Ziyarette ayrıca iki üniversite arasında iş birliği ve ortak çalışmalar yapılması adına görüş alışverişinde bulunuldu.

• BARÜ’nün Taşkın ve Su Kıtlığı Risklerini Azaltacağı AB Projesi Başladı

• Bitirme Projesi Poster Sunumu