4. Sınıf Öğrencilerimizin TUBİTAK 2209-A proje Başarısı

Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Makine Mühendisliği son sınıf öğrencilerinden Mesut ÖZCAN, Ahmet ÖZATA, Ali KAYA ve Emre SAPARCA’ nın hazırlamış oldukları “ Ti6Al4V, AISI 304, AISI 4340 Alaşımlarının Bilyalı Dövme İşlemi Sonucunda Kuru Kayma Aşınma Davranışlarının İncelenmesi “ isimli projeleri  TUBİTAK 2209-A projesi olarak kabul edildi.
Proje kapsamında geleneksel ısıl işlem yöntemi ile sertleştirilemeyen AISI 304, AISI 4340 gibi çeliklerin yüzeyleri modern bilyalı dövme yöntemi ile sertleştirilerek mekanik aşınma dirençlerinin yükseltimesi amaçlanmıştır.

• Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Kuruldu

• Fakültemiz "Mekanda Erişilebilirlik" alanında 2. kez Turuncu Bayrak sahibi oldu.

• Dekanımıza TÜBİTAK'tan Görev

• Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü tarafından ‘Siber Güvenlikte Kariyer ve Uygulamalı IP Sızma Testi Eğitimi’ düzenlendi.

• Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü tarafından ‘Siber Güvenlik ve Bilgi Güvenliği Paneli’ düzenlendi

• BUYİNOVA SİBER GÜVENLİK PANELİ ve EĞİTİMİ

• İspanya Oviedo Üniversitesi ile ERASMUS anlaşması imzalandı