Ortak Zorunlu Ders Mazeret Sınavı

20-30 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen Ortak Zorunlu Dersler (Türk Dili II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve Yabancı Dil II) dışındaki derslerin ara sınavlarına çeşitli sebeplerle katılamayan öğrenciler bağlı bulundukları bölüm başkanlıklarına e-posta ile gönderecekleri dilekçe ile mazeret sınavına girmek için başvuru yapabileceklerdir.

Mazeret sınavı başvuruları için gerekli olan dilekçe kalıbı ve hangi e-posta adreslerine başvuru yapılacağı ilgili birimler (Fakülte, Yüksekokul ya da Enstitü) tarafından yapılacak duyuru ile ilan edilecektir. Bu süreçte Fakültenizin-Yüksekokulunuzun-Enstitünüzün internet sitesindeki ve sosyal ağlarındaki duyuruları takip etmelisiniz.

2019-2020 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Mazeret Sınavı Takvimi

Mazeret Sınavına Başvurular

04-08 Mayıs 2020

Mazeret Sınavları Haftası

13-20 Mayıs 2020

Dilekçeleriniz ve mazeret sınavları ile ilgili tüm sorularınızı biriminize ve ders sorumlunuza iletmeniz gerekmektedir.

Ortak zorunlu derslere (Türk Dili II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve Yabancı Dil II) ilişkin mazeret sınavı duyurusunu görmek için buraya tıklayınız.