Havelsan SUIT Programı Başvuru Duyurusu!

Değerli öğrencilerimiz,

Havelsan SUIT programı başvuruları uzatıldı. Kendi seçtiği konuda bitirme projesi yapmak isteyen öğrenci veya öğrenci gruplarının başvuru yaptığı bir program olan SUIT, öğrencilerin bitirme projesinde sundukları konu hakkında HAVELSAN mühendislerinden bitirme projesi sonuna kadar teknik mentörlük alabileceği bir programdır.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

• Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliği ve Yapay Zeka Mühendisliği vb. Faaliyet alanlarımızda eğitim gören öğrenciler

• Son Başvuru Tarihi: 01.11.2022
  • Başvuru adresi: argedestek@havelsan.com.tr

*Not= Projede yer alacak ekip üyelerinin not ortalamasının (>2,50) ’den büyük olması, veya çalışma istediği konuda daha önce başarılı bir çalışma yaptığını kanıtlaması gerekmektedir.

Detaylı bilgi için Tıklayınız.