Bütünleme Sınavına Not Yükseltmek Amacıyla Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

Üniversitemizde 2021-2022 akademik yılı güz döneminde gerçekleştirilecek olan Bütünleme Sınavına Not Yükseltmek amacıyla girecek ve Lisans Tek Ders Sınavına katılmak isteyen öğrencilerin başvuruları Fakültemiz Öğrenci İşlerine şahsen veya ıslak imzalı olarak ahilal@bartin.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bu bağlamda;
1- 25 Ocak-01 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bütünleme Sınavlarına “not yükseltmek”amacıyla girecek olan öğrencilerin başvuruları, 20-24 Ocak 2022 tarihleri arasında ahilal@bartin.edu.tr e-posta adreslerine gönderecekleri dilekçe (Ek-1 FRM-0095 Not Yükseltme Amacıyla Bütünleme Sınavına Girme Talep Formu) ile gerçekleştirilecektir.

NOT: Final sınavından başarılı olup bütünleme sınavına  notunu yükseltmek amacıyla girecek öğrencilerimizin bütünleme sınavında almış oldukları notun geçerli olacağını dikkate almaları gerekmektedir.