Proje Yazmaya Yönlendirme Eğitimi

Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği (KÜSİ) faaliyetleri kapsamında,  KÜSİ İl Temsilciliği olarak Bartın İnovasyon ve Test Merkezinde çeşitli firmaların temsilcilerinin katılımıyla “Proje Yazmaya Yönlendirme Eğitimi” verilmiştir. Bu kapsamda Doç. Dr. Abdullah Cahit KARAOĞLANLI, Doç. Dr. Volkan KIRMACI ve Doç. Dr. Ali Savaş BÜLBÜL tarafından firma temsilcilerine proje yazımı konusunda dikkat edecekleri hususlar ve proje değerlendirme süreçleri konularında sunumlar gerçekleştirilerek sanayicilerin ilgili soru ve önerilerine cevaplar verilmiştir. Ayrıca ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için önem teşkil eden, katma değer unsuruna sahip proje fikirlerinin olgunlaştırılarak geliştirilmesi amacıyla ileriye yönelik faaliyetlerin Kamu Üniversite Sanayi İş Birlikteliği içerisinde artan hızla devam ettirilmesine yönelik karar alınmıştır. Firma temsilcilerine Bartın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek olan 3.Ar-Ge Proje Pazarının ana temaları, kapsamı, uygulama alanları ve potansiyel yaygın etkileri konularında bilgilendirme yapılmıştır.

• Fakültemiz İdari Personeli Durmuş Yusuf BAYSAL'a Veda