Mühendilik Fakültesi Birlikte İftar Yaptı

Mühendilik Fakültesi Ailesi İftar Yemeğinde Bir araya geldi. Fakültemizde Akdemik ve İdari personeli ile birlikte büyük bir aile olduklarını ifade eden Sayın ARAL, Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ailesinin değerli üyeleri personelleriyle her fırsatta bir araya gelmenin gayreti içerisindeyiz. Bugün de Ramazan ayının bereketini birlikte yaşıyor, bir arada olmanın mutluluğunu birlikte paylaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bu iftar yemeğine katılan tüm tüm öğretim elemanlarımıza ve idari peronelimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile yaklaşan Ramazan Bayramınızıda şimdiden kutlar saygılar sunarım.

• Fakültemiz İdari Personeli Durmuş Yusuf BAYSAL'a Veda